Ονειρωρυχείο / teaser λαβύρινθος

Ένα ραντεβού σε λαβύρινθο, ένα καλειδοσκόπιο ονείρων, ένα ημερολόγιο ανέλπιστων συναντήσεων. "Ονειρωρυχείο" της Αντριάνας Μίνου: Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες. Βίντεο: Εύη Μίνου / Ήχος: Αντριάνα Μίνου www.facebook.com/oneirwryxeio

Πρώτη παρουσίαση του "Ονειρωρυχείου"

Το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου έγινε η πρώτη παρουσίαση του "Ονειρωρυχείου" στο Έναστρον βιβλιοκαφέ στην Αθήνα. Την παρουσίαση έκανε το σύνολο Coocoolili με μια μουσική performance με επιλεγμένα κείμενα από το βιβλίο και τραγούδια που τους θύμισε το βιβλίο. Ακολουθεί βίντεο με στιγμιότυπα από τη βραδιά. Συμμετείχαν οι: Άρτεμις Ιγνατίδου, Αντριάνα Μίνου, Μαρία Ξυπάκη, Στέλλα Παρλαβάντζα, Χάρης Σασλής και Κριστίν Σωφρονίου. Την παρουσίαση άνοιξαν ο Γρηγόρης Παπαδογιάννης και ο Γιάννης Πετράκης από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες.

Ονειρωρυχείο: the guide

Ένα μικρό βίντεο/οδηγός για έναν από τους τρόπους που μπορεί να διαβαστεί το Ονειρωρυχείο Κυκλοφορεί σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία από τις Παράξενες Μέρες. Μπορείτε να το παραγγείλετε στη σελίδα των εκδόσεων, σε πολλά ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία ή σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο και να το παραλάβετε μέσω των πρακτορείων με τα οποία συνεργάζονται οι εκδόσεις μέσα σε 3 εργάσιμες. Το "Ονειρωρυχείο" θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 23/12 στο έναστρον βιβλιοκαφέ με μια μουσική performance από το σύνολο Coocoolili που έρχεται από το Λονδίνο για να εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Coocoolili: Unlove Affairs

Some videos from our 5th of December show at Jamboree in London, where I had the pleasure (among other things like playing the toy piano, inflating plastic dolls etc) to sing one of my favourite songs by Francoise Hardy in a free English adaptation with a text of mine as an intro. Check out Coocoolili's website for more!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags